Implantul dentar

Este un sistem care se fixează în osul maxilarului și reprezintă rădăcina artificială pe care se construiește un dinte artificial.

Implantul dentar reprezintă soluția optimă pentru tratamentul implanto-protetic clasic efectuat în două etape, sau modern cu încărcare imediată – conceptul One Day Implant.

Oferă soluții pentru înlocuirea oricărui dinte absent atât la maxilar cât și la mandibulă, fiind suficient de rezistent pentru zona molarilor dar în același timp oferind rezultate estetice foarte bune în zona frontală.

Prezintă un design ce respectă cele mai înalte standarde de calitate existente la ora actuală în implantologie; este confecționat dintr-un aliaj de titan de gradul 4, cu o puritate superioară; prezintă o spiră ce menajează substratul osos- intervenția chirurgicală fiind, astfel, minim invazivă.

Avantaje

Implanturile dentare oferă un suport pentru dinții artificiali, eliminând orice neplăceri provocate de aceștia. În plus, implanturile îmbunătățesc masticația și vorbirea.

Acestea vă oferă o forță de masticație mai mare, conservarea dinților naturali rămași, confort sporit și estetică superioară.

Implanturile pot elimina protezele dentare totale sau parțiale, asigură rezistența dinților, reduc pierderea osoasă, elimină adezivii și favorizează sănătatea gingiei și a dinților adiacenți.

Implantul dentar AnyRidge

Spire revoluționare Knife Thread

AnyRidge este primul sistem de implanturi confecționate din aliaj de titan cu puritate înaltă care introduce conceptul inovator al spirelor progresive Knife Thread. Cu ajutorul acestor spire, implantul AnyRidge devine soluția optimă de tratament indiferent de calitatea osului în care este introdus implantul. Spirele Knife Thread asigură atât protecția osului cortical, cât și posibilitatea aplicării unei coroane dentare în aceeași ședință, scurtând timpul de tratament.

Vezi clip prezentare

Secvență de frezaj

Implanturile AnyRidge oferă soluții pentru înlocuirea oricărui dinte absent indiferent de calitatea osului existent. Acest tip de implant dentar permite optimizarea rezistenței în timp și a esteticii rezultatului obținut. Datorită caracteristicilor sale, inserarea implantului AnyRidge este unică, individualizată și necesită un număr redus de intervenții chirurgicale.

Tratament unic de suprafață Xpeed

Tratamentul unic de suprafață XPEED reprezintă o altă caracteristică ce face ca AnyRidge să devină opțiunea nr. 1 în selecția tipului de implant dentar.

Xpeed reprezintă suprafața specializată unică a implanturilor MegaGen constituită dintr-o nanostructură de ioni de calciu încorporată pe suprafața implantului care activează depunerea de os în jurul acestuia, maximizând astfel osteointegrarea implantului dentar într-un timp record de 30 de zile.

Platformă anatomică S-line – estetică excelentă a gingiei

Datorită platformei anatomice S-line, care acționează ca un suport pentru gingie, aspectul implantului dentar este unul estetic, identic cu cel al unui dinte natural. Acest aspect este unul foarte important, mai ales, atunci când implantul trebuie aplicat în zona frontală, unde, cu ajutorul acestei platforme, diferența dintre implantul dentar si dinții naturali devine insesizabilă.

Conexiune hexagonală internă de tip con-în-con

O altă caracteristică distinctă a implantului dentar AnyRidge o constituie conexiunea hexagonală internă de tip con-în-con de 5º . Această conexiune asigură închiderea ermetică prin sudura la rece între elementele implantului dentar. Se elimină, astfel, riscul slăbirii șurubului intern și al disconfortului ulterior. Sudura la rece sigilează elementele componente ale implantului dentar față de microorganismele cavității orale, asigurând longevitatea implantului și sănătatea osului din jurul acestuia.

Soluții protetice adaptabile la orice situație clinică

Implanturile dentare AnyRidge pot fi folosite atât pentru înlocuirea unui singur dinte, cât și pentru cazurile complexe în care nu mai există dinți prezenți pe arcadă. Aveți posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de soluții protetice clasice și frezate computerizat cu rezultate atât estetice, cât și funcționale pe termen lung.

MegaGen, FOR LIFETIME SMILES