Orice pacient poate beneficia de tratamentul cu implanturi dentare. Sănătatea, nu vârsta, este, de obicei, factorul determinant. Pacienții pot fi adulți tineri care se confruntă cu o lipsă congenitală a dinților sau cu pierderea lor prematură, victimele accidentelor, utilizatorii de proteză dentară sau adulții care simt disconfort cauzat de dinții artificiali.

Unii pacienți au implanturi de peste 30 de ani. Succesul unui implant depinde de starea generală de sănătate, de igiena dumneavoastră orală și de vizitele periodice la medicul dentist. Un implant se pierde din aceleași motive ca în cazul unui dinte natural, de obicei, fiind vorba despre igiena orală deficitară.

Implanturile sunt fabricate dintr-un material biocompatibil, iar, datorită tratamentului specific de suprafață Xpeed, toate substanțele cu potențial nociv sunt neutralizate. Corpul nostru nu le consideră material străin, așadar, nu poate avea loc o respingere.

Implanturile sunt realizate din titan cu grad înalt de puritate, astfel încât nu există riscul de a provoca o reacție antigen-anticorp, precum cea care apare uneori, în cazul transplantului de organe.

Riscul apariției unei infecții în jurul unui implant vindecat este același ca în cazul dinților naturali. Din acest motiv este foarte important să aveți o igienă orală corespunzătoare pentru a vă menține țesuturile sănătoase.

Implanturile sunt realizate din materiale bine acceptate de organism. Se creează o legătură mecanică naturală între implant și țesutul osos. Peste implant, dentistul dumnevoastră va construi dintele sau dinții artificiali.

Implanturile dentare reprezintă o soluție de lungă durată la pierderea dinților, fiind apoi curățați cu periuța de dinți și ața dentară le fel ca dinții naturali. Se recomandă vizite periodice la medicul dumneavoastră dentist din 6 în 6 luni.

Implanturile dentare reprezintă o investiție în sănătatea dumneavoastră orală și generală.

Medicul dumneavoastră dentist vă va prezenta atât variantele de tratament, cât și costurile.