Philips ZOOM

Îngrijirea profesională a dinților și a gingiilor

Portofoliul Philips conține o gamă variată de produse, care se complementează, având ca scop final obținerea unei danturi perfecte și sănătoase. Gamele noastre de produse variază, având în focus atât îngrijirea dinților și gingiilor, cât și cosmetizarea acestora.

O îngrijire profesională a dinților începe în cabinetul stomatologic și continuă acasă. De aceea, Philips Sonicare și Philips ZOOM oferă produse de calitate superioară, potrivite ambelor situații. Gama de produse Philips ZOOM! curăță și albește dinții în mod profesional și eficient, fiind recomandată de către experți și apreciată de către pacienți.

Motto-ul nostru: „Philips oferă inovații care contează”.

Punem mare accent pe îmbunătățirea continuă a produselor noastre, prin cercetare și dezvoltare intensivă. Descoperirile recente se interconectează cu nevoile curente de îngrijire dentară.

Consultă acest capitol și află mai multe despre gama noastră completă de produse și servicii.

Pentru cine nu este potrivită albirea?

Albirea nu este recomandată femeilor gravide, care alăptează sau persoanelor cu boli severe. În cadrul UE, albirea dinților persoanelor în vârstă de peste 18 ani este permisă. Trebuie să fim precauți la pacienții cu hipersensibilitate dentinară, aceasta afectând o mare parte a populației. Pentru a ajuta la prevenirea hipersensibilității dinților, recomandăm utilizarea în concentrații scăzute a gelului de albire pentru acasă.

Albirea profesională a dinților

Albirea dinților este o decizie importantă. În consecință,
vom încerca să obținem cele mai bune rezultate, evitând în același timp declanșarea durerilor aferente procesului de albire. Acest lucru corespunde, de asemenea, cu tehnica de albire a dinților pe care o alegeți pentru un anumit pacient.

Philips oferă în prezent două tipuri de albire – în cabinet („in office“) și acasă. Vă recomandăm să utilizați așa numita albire combinată, procedura de albire începând cu o manoperă de albire în cabinet, iar pacientul apoi aplică gelul de albire în gutiere personalizate pentru utilizarea în confortul propriei case.

Substanțe active pentru albirea dinților

Peroxidul de hidrogen (H2O2) și peroxidul de carbamidă (CH6N2O3) sunt ingredientele active din gelurile de albire Philips ZOOM. Pigmentarea dentară este condiționată de cromofor care face parte din moleculele de culoare. Cei mai mulți cromofori de pigmentare dentară sunt galbeni.

Aplicarea de peroxid de hidrogen scindează dubla legătură de carbon cu cromoforul. Acest cromofor se schimbă în incolor. Pentru realizarea albirilor în cabinetul stomatologic, „in office”, se utilizează lampa cu lumină albastră – Philips ZOOM WhiteSpeed. Culorile galben și albastru sunt situate opus una față de cealaltă pe o diagramă circulară a spectrului de culori, de aceea culoarea galbenă absoarbe culoarea albastră.

Albirea dinților
activată de lumină

Faceți cunoștință cu noua lampă Philips ZOOM WhiteSpeed cu LED-uri!

Lampa Philips ZOOM WhiteSpeed crește eficiența gelului de albire care conține peroxid de hidrogen, prin scindarea dublei legături carbon-carbon, descompunând pigmentarea găsită în smalț/dentină. Pigmentarea galbenă absoarbe cel mai mult lumina albastră a lămpii. Absorbția luminii crește energia unei reacții chimice între duble legături de carbon și radicali hidroxil (generate prin substituția peroxidului de hidrogen). Astfel, pigmentarea galbenă este eliminată mult mai eficient în cazul în care împreună cu un gel de albire se folosește lumina albastră.

Intensitate luminoasă reglabilă

3 setări ce pot fi modificate în timpul sesiunii
– maximă: 190 mW/cm2
– medie: 120 mW/cm2
– minimă: 50 mW/cm2

Durată de viață mai lungă a lămpii

Philips cu tehnologie cu LED-uri de lumină albastră permite până la 50.000 de ore de utilizare și reduce consumul de energie cu 40%, în comparație cu lampa Philips ZOOM Advanced Power.

Lumină de intensitate mai mare

Noua lampă cu LED-uri ZOOM WhiteSpeed are o intensitate a luminii cu 100% mai mare decât cea mai apropiată lampă de albire concurentă 2, fără a afecta sănătatea pacientului.

Ergonomie îmbunătățită

Design modern, subțire, cu mânere pentru înfășurarea cablului și contragreutate care simplifică manipularea aparatului.

Dinți albi cu până la 6 nuanțe, chiar și pentru pacienții cu sensibilitate dentară

Dinți albi cu până la 6 nuanțe, chiar și pentru pacienții cu sensibilitate dentară.
Philips a dezvoltat un nou protocol care permite introducerea procedeului de albire ZOOM cu ajutorul gelului de albire care conține 6% peroxid de hidrogen și al noilor lămpi cu LED Philips ZOOM WhiteSpeed. O albire activată de lumină include 4 cicluri de 15 minute și poate albi dinții cu până la 6 nuanțe.

Cumpără acum

Cum funcționează ACP?

Albirea dinților este unul dintre procesele fundamentale ale medicinei dentare estetice. Experiența a demonstrat că în timpul albirii, la unii pacienți poate să apară o sensibilitate a dinților. Prin urmare, gelurile Philips ZOOM sunt îmbogățite cu trei substanțe prietenoase, care reduc sensibilitatea dinților, întărind structura dintelui: fosfat de calciu amorf (ACP), azotat de potasiu și fluorură.

Fosfat de calciu amorf
Numit și „sticlă lichidă“, conține minerale active care sunt capabile să se lege la smalțul dinților. Remineralizează țesutul dentar, corectează microdefectele și îmbunătățește suprafața dinților etanșând mecanic tubulii dentinari, rezolvând, astfel, sensibilitatea dinților.

Faza 1
ACP precipită pe suprafața dintelui, formând, astfel, cristale de hidroxiapatită.

Faza 2
Cristalele sigilează tubulii dentinari, care produc o reducere a sensibilității dentare.

Faza 3
ACP restabilește în mod eficient mineralele din țesuturile dentare dure.

Kit-ul de albire Philips ZOOM! pentru acasă
Philips ZOOM! DayWhite® & Philips ZOOM NiteWhite®!

Pentru pacienții care preferă un produs pentru albirea dinților, confortabil pe timp de zi sau pe timp de noapte – DayWhite și NiteWhite. Două tipuri și concentrații diferite ale gelului de albire care oferă un spectru larg de tratament pentru albire individuală și care iau în considerare cerințele stilului de viață și sensibilitate dinților pacienților. Ambele preparate, Philips Zoom! DayWhite și Philips Zoom! NiteWhite, conțin gel extrem de eficient aplicat în gutiere, astfel încât să se realizeze o acoperire perfectă a dinților pentru a obține rezultate cât mai bune.

Zoom! DayWhite®

Philips ZOOM DayWhite cu agent de albire activ: peroxid de hidrogen (H2O2).
Este recomandat pentru pacienții care preferă purtarea gutierelor cu gel de albire în timpul zilei. DayWhite este potrivit pentru toate nuanțele de dinți cu excepția celor cu tentă gri.

Cumpără acum

Zoom! NiteWhite®

Philips ZOOM NiteWhite cu agent de albire activ: peroxid de carbamidă (CH6N2O3).
Produsul este potrivit pentru pacienții care preferă purtarea gutierelor cu gel de albire pe timp de noapte. Este necesar să se mențină perioada de aplicare de 4-6 ore sau peste noapte.

Cumpără acum