Philips Sonicare AirFloss Ultra
și tehnologia MicroBurst

La fel de eficient ca ața dentară.
Mai ușor de folosit.

Philips Sonicare AirFloss Ultra acționează prin direcționarea unui jet de aer și micro-picături de apă în straturile adânci ale plăcii bacteriene, care sunt colonizate de bacterii anaerobe. Patogenitatea plăcii bacteriene este, astfel, redusă prin utilizarea Philips Sonicare AirFloss Ultra.

Noul Philips Sonicare AirFloss Ultra reprezintă cel mai simplu mod de a deprinde un obicei sănătos. Pentru persoanele care nu folosesc aţă dentară în mod regulat, AirFloss Ultra este cea mai ușoară cale de a curăţa eficient spațiul dintre dinţi. AirFloss Ultra poate fi utilizată cu apă de gură sau apă normală și s-a dovedit clinic că este la fel de eficientă pentru sănătatea gingiilor ca și ața dentară.

Floss! AirFloss!

Nu de puține ori pacienții nu acordă suficientă atenție igienizării spațiilor interdentare sau spațiilor greu accesibile, precum zonele de sub punțile dentare sau cele  din jurul aparatelor ortodontice. De multe ori chiar și pacienții motivați și instruiți corespunzător de medicii dentiști abandonează tehnicile convenționale precum ața interdentară sau periuțe interdentare din motive de dificultate a utilizării, traumatisme, disconfort sau lipsa timpului. Cu Airfloss Ultra, pacienții pot completa igiena orală prin 3 pași simpli:

Alimentare

Umple dispozitivul Airfloss Ultra fie cu apă, fie cu un amestec apă curentă – apă de gură.

Orientare

Îndreaptă capătul activ Airfloss Ultra spre zona ce urmează a fi igienizată.

Acționare

Apasă butonul de acționare și Airfloss Ultra își face singur treaba.

Cum pot avea gingii sănătoase cu Philips Sonicare AirFloss Ultra?

Cumpără acum