Loading...
/Testimoniale
Testimoniale2018-10-16T11:07:03+00:00

“Folosesc implanturile Megagen, în primul rând, pentru că îmi oferă stabilitate și predictibilitate. Protetica pe implanturi presupune precizie, iar sistemele de implanturi Megagen sunt realizate cu o acuratețe micronică.
În al doilea rând, variabilitatea opțiunilor de tratament acoperă absolut orice situație clinică, astfel încât totul depinde doar de felul în care concepem planul de tratament. De la planificarea digitală a rezultatului final înainte de începerea tratamentului, la conceperea ghidurilor chirurgicale sau realizarea de suprastructuri protetice complexe, Megagen România și R2Gate sunt parteneri pe care mă pot baza oricând.”

Dr. Mihai Săndulescu

După 5 ani de căutări în găsirea unui sistem de implanturi care să lucreze în folosul pacientului, am descoperit sistemul AnyRidge al companiei MegaGen. Un implant ce iubește osul și respectă biologia. M-am îndrăgostit de el „la prima inserare”. Acum, la 7 ani de parteneriat, mă bucur să am un procent de 100% reușită din punctul de vedere al integrării osoase și al menținerii osului la nivelul platformei implantului. Datorită conexiunii protetice conice de 5 grade, coroana dentară este foarte stabilă realizând sudura la rece între bontul protetic și implant.
Viitorul implantologiei sună bine alături de MegaGen și de platforma lor de chirurgie ghidată R2Gate. Aceasta permite pacientului să plece cu dinți chiar din ziua extracției grație conceptului „One day implant” sau mai simplu spus „dinți în aceeași zi”.

Dr. Tudor Ovidiu

După mai multe sisteme de implanturi folosite, fiecare cu adresabilitatea lui, dar fără a fi pe deplin mulțumit de un anumit sistem, am descoperit Anyridge, implantul care mi-a ușurat activitatea de zi cu zi, printr-un design revoluționar cu spire progresive, cu suprafața Xpeed Blue tratată în profunzime cu nano ioni de calciu, ce asigură o maximă integrare osoasă și stabilitate, și nu în ultimul rând cu posibilitatea de a adapta secvența de frezaj la situația individuală a fiecărui pacient.
Pe lângă toate acestea, trusa chirurgicală, componentele protetice și nu în ultimul rând, colaborarea cu echipa MegaGen mi-au permis să ofer pacienților mei o experiență clinică neașteptat de plăcută, cu cele mai bune rezultate și, totodată, accesibilă. De departe, AnyRidge reprezintă implantul secolului 21, și poate cel mai performant model, indicat în majoritatea situațiilor clinice.
Concluzia: AnyRidge, It’s a game changer!

Dr. Francisc Bartok

MegaGen, pentru că: forma implantului și conexiunea cu bontul sunt ideale pentru a substitui pierderea unui dinte, rezultatele în timp sunt exemplare și, pentru că DETALIILE FAC DIFERENȚA !!!

Dr. Chirap Ionuț

#anybone #anytooth #anyspace #anysize
#anyangle #anycase #anyage #anyperson
#anygender #anybudget
+
#anydoctor #anyexperience #anyprosthodontic
#anytime #anyday #anyseason #anywhere
=
#anysmile #anydream whithout: #anystres, #anyworries
——————————————–
#AnyRidge (temerile se termină aici)

Dr. Teofil Anghelin

La un moment dat putem primi diagnosticul de dinte irecuperabil și atunci este important ca extracția și inserția implantului să fie facute într-o sedință, pentru o predictibilitate mai mare. Pentru o astfel de manevră chirurgicală este necesar un PARTENER sigur – un implant care se comportă predictibil și care îți oferă o gamă extinsă, atât ca implanturi, cât și pe partea de protetică. Sistemul MEGAGEN, cu cele 2 tipuri de implanturi, este asul din manecă ce ne permite rezolvarea tuturor cazurilor de implantologie cu care ne confruntăm în cabinetele stomatologice. Este sistemul de implant care dăruiește un zâmbet nou tuturor pacienților.

Dr. Viorel Carp

Megagen – Anyridge, de ce?

Simplu: sute de implanturi de succes în peste 5 ani de utilizare!
Folosesc în exclusivitate sistemul Megagen-Anyridge și toate intervențiile realizate au fost 100% reușite, iar pacienții au fost extrem de mulțumiți.

Implantologia digitală aplicată sistemului Megagen reușește cu brio să cupleze etapa chirurgicală cu etapa protetică, totul petrecându-se într-o singură vizită, în urma căreia pacientul pleacă cu dintele complet – ONE DAY IMPLANT.
Practic, pacienții primesc PE LOC dinții sprijiniți pe implanturi. Sunt cazuri în care nici măcar nu este nevoie de bisturiu sau de fire de sutură.

În decursul celor aproape 20 de ani de experiență în implantologie, am lucrat cu multe tipuri de implanturi dentare, dar am ales calitatea premium de la Megagen – Anyridge, fiindcă rezultatele vorbesc de la sine.

Dr. Horia Zaharie

Unul dintre aspectele care m-au determinat în a utiliza acest sistem de implanturi a fost designul unic pe care îl are AnyRidge. În primul rând, forma implantului oferă o stabilitate primară deosebită în comparație cu alte sisteme, chiar și în cazul densităților osoase scăzute. În al doilea rând, spirele late și distanța dintre acestea oferă respect țesuturilor osoase, făcându-l un implant de ultimă generație. Din punct de vedere parodontal, AnyRidge îmi întrunește condițiile datorită componentelor protetice și a integrării cu țesuturile periimplantare.
Conceptual, am știut că îmi va satisface necesitățile clinice de zi cu zi, iar proba timpului a întărit acest lucru. Pentru mine, este un implant versatil, user-friendly și straightforward.

Dr. Alin Alexandru Odor

Pentru mine, implanturile Megagen, în special implantul Any Ridge reprezintă un pas mare înainte în chirurgia implantară și protetică adiacentă.

Datorită implantului Any Ridge, putem să realizăm protezări imediate, întrucât stabilitatea lui primară este foarte bună chiar și în os cu densitate 3 sau 4. De asemenea, sunt implanturi perfect predictibile pentru sistemele de protezare all-on-4/all-on-6.

Recomand cu încredere utilizarea acestor implanturi și pot susține cu tărie că nimeni nu va fi dezamăgit (medic sau pacient).

Dr. Florin Mitache

Trei lucruri majore m-au cucerit în momentul în care am început să folosesc Implanturile MegaGen AnyRidge: primul, foarte important, stabilitatea primară, al doilea, încărcarea imediată care face pacientul să plece fericit din cabinet și, nu în ultimul rând, protetica ce ne oferă soluții pentru cazurile cele mai delicate.

Dr. Luminița Nedelcu

Implanturile dentare Megagen îmi oferă siguranța calității și confortul operator, necesare pentru a oferi pacienților mei cel mai bun și mai durabil tratament posibil. Acuratețea și simplitatea truselor chirurgicale și protetice, alături de designul inovator al implanturilor dentare cresc calitatea actului medical. Totodată, posibilitățile protetice sunt foarte numeroase și optimizate, astfel încât orice caz de reabilitare orală să poată beneficia de rezultate funcționale și estetice maxime. Recomand cu încredere sistemele de implanturi Megagen, atât medicilor, cât și pacienților care doresc un tratament de cea mai înaltă calitate.

Dr. Tareq Hajaj

Implantul Anyridge a devenit în scurt timp preferatul meu, atât din punctul de vedere al implantologului, cât și al proteticianului. Geometria implantului îi oferă capacitatea de a prezerva cât mai mult din osul nativ, asigurând în același timp o stabilitate optimă, de cele mai multe ori compatibilă cu încărcarea imediată, iar tratamentul de suprafață grăbește perioada de osteointegrare, astfel incat și în puținele cazuri când încărcarea imediată nu este posibilă, timpul până la protezare este cu mult diminuat față de alte sisteme. Varietatea de opțiuni protetice este din ce în ce mai mare, conexiunea implant-bont este extrem de stabilă, iar dezvoltarea R2GATE a upgradat sistemul cu brio în epoca stomatologiei digitale. Cu puțină imaginație sistemul Anyridge îți permite să faci orice!

Dr. Andrei Constantinovici

Alegerea unui implant dentar este o investiție pe termen lung, iar eu sunt sigură că am ales bine. Prin simplitate și eficiență, Anyridge reunește un set chirurgical precis, o îmbinare perfectă între implant și bont, și o calitate ridicată a tuturor pieselor protetice, oferind mereu un rezultat de succes. Cheia reușitei sistemelor de implanturi Megagen este îmbunătățirea și cercetarea continuă pentru rezolvarea tuturor cazurilor clinice. Un mare plus în colaborarea noastră o are relația strânsă și profesionistă cu medicii, la toate nivelurile companiei.

Dr. Denisa Tutunaru

După ani de zile în care am căutat un sistem de implanturi care să corespundă perfect cerințelor mele și nevoile TUTUROR pacienților mei, am găsit implanturile Megagen AnyRidge. Pentru mine este foarte important ca experiența inserării unui implant să fie una confortabilă, atât intraooperator și imediat postoperator, dar și pe termen lung și foarte lung. De asemenea, în practica zilnică ma întâlnesc cu cazuri extrem de diferite și variate, iar sistemul Megagen AnyRidge îmi oferă soluții la îndemână pentru o plajă largă de planuri de tratament, fiecare individualizat pentru pacienții nostri. Un sistem bun de implant trebuie să satisfacă 3 persoane: chirugul, proteticianul și, desigur, pacientul, iar criteriule sunt multiple. Megagen AnyRidge reușește acest lucru cu succes!

Dr. Ahmad Jbara

Utilizez implanturile Megagen încă din primii ani de apariție în România și pot spune că le recomad cu toată încrederea!

Dr. Mircea Popescu

Colaborarea mea cu Megagen a început în urmă cu aproximativ 5 ani. Am ales această firmă, dat fiind profesionalismul de care au dat dovadă printr-un răspuns prompt, flexibilitate și produse de calitate. Când spun produse premium Megagen, nu mă refer doar la implantul Anyridge care și-a demonstrat poziția medicală ca un implant dentar cu foarte multe posibilități biologice, de manipulare, protetice și cu un control riguros al calității, dar și la produsele care gravitează în jurul lui (produsele de augmentare osoasă, materialele de osteosinteză, trusele chirurgicale etc). De asemenea, viitorul sună bine cu R2Gate și chirurgia ghidată implantară ce se dezvoltă alert spre utilizarea maximă a calităților Anyridge și întru confortul sporit al pacientului!
Sunt sigur că rezultatele implanturilor Megagen vor fi demonstrate și în timp, fiind o investiție pe termen lung în sănătatea pacienților!

Dr. Bogdan Arion

Descoperă cabinetele partenere!