Compania MegaGen Implant Compania MegaGen Implant
Dorința de a oferi soluții Dorința de a oferi soluții
Implanturile Rescue Short & Wide Implanturile Rescue Short & Wide
Implantul AnyRidge Implantul AnyRidge
Trusted Quality Award Trusted Quality Award
Implantul AnyRidge Fără Compromis Implantul AnyRidge Fără Compromis
Megagen Global Megagen Global

Compania MegaGen Implant

Compania MegaGen Implant a fost înființată în anul 2002 de către un grup de medici chirurgi cu experiență în domeniul medicinei dentare care se aflau în căutarea unui implant dentar superior din punct de vedere funcțional.

Dorința de a oferi soluții

Dorința lor de a oferi soluții din ce în ce mai bune pentru pacienți continuă și astăzi, compania îmbunătățind produsele sale în mod constant și oferind soluții tehnologizate și eficiente chiar și pentru cele mai dificile cazuri clinice.

Implanturile Rescue Short & Wide

Compania Megagen Implant a schimbat piața stomatologică lansând implanturile Rescue Short & Wide. Cercetarea extensivă a dovedit că implanturile cu diametru mic funcționează, iar cele mai multe companii au, acum, în portofoliul lor atât implanturi cu diametru mic, cât și implanturi cu diametru mare.

Implantul AnyRidge

Grație experienței și a departamentului de dezvoltare și de cercetare, acum 10 ani, Megagen Implant a lansat un produs inovator – implantul AnyRidge.

Trusted Quality Award

În anul 2017, implantul AnyRidge a fost premiat cu titlul de „Trusted Quality Award” de către Clean Implant Foundation, certificând calitatea superioară a acestuia.

Implantul AnyRidge Fără Compromis

Implantul AnyRidge se adresează perfecționiștilor, care nu doresc niciun compromis, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional. Cu ajutorul implantului AnyRidge, Megagen Implant își dorește să readucă emoția și zâmbetul pe chipul pacienților săi.

Megagen Global

Megagen Implant joacă un rol important pe piața stomatologică în peste 100 de țări, iar produsele sale revoluționare au schimbat și continuă să schimbe și astăzi implantologia pe plan mondial.